Vorige pagina    PDFtoMusic Pro    Volgende pagina 
 

Inleiding
Hoe maak ik een PDF-bestand aan?
Menu's
Algemeen
Archief
Wijzig
Uitvoeren
Beeld
Corrigeren
Instellingen
Vensters
Document
Algemene instellingen
Expert instellingen
Zoeken met Kooplet
Command line versie
Hulpmiddelen
Mixer
Virtueel klavier
Lyrics following
Annotations
Wat is er nieuw?
Begrenzingen
FAQ
Appendices
Probleemrapportage
Softwarelicentie
Bestellen
Bedankt
Afdrukbare handleiding


Gewijzigde hoofdstukken:

 

Het algemene applicatiemenu


Het algemene applicatiemenu wordt "PDFtoMusic" genoemd op de Macintosh en "?" op de pc.

Over PDFtoMusic

De informatie over PDFtoMusic wordt getoond. De informatie betreft de versie en de geluidsbibliotheek die nu wordt gebruikt voor het afspelen van de muziek. U ziet ook of het programma geregistreerd is, of dat u de probeerversie gebruikt.
Bij iedere vraag over PDFtoMusic moet u deze informatie eveneens aan de technische dienst doorgeven.

Documentatie

Opent deze handleiding.

Internet

Ga naar onze website

Deze menuoptie opent de Myriad website.

Ga naar het discussieforum
Dit forum is een plaats waar u met andere gebruikers kunt discussiëren en waar de auteurs van het programma regelmatig antwoorden geven. Het forum is ontworpen om discussies over algemene onderwerpen een plaats te geven. Voor specifieke onderwerpen wordt u aangeraden een probleemrapportage direct naar de auteurs te sturen. Hiervoor vindt u een bijbehorende menuoptie.

Stuur ons een e-mail
U stuurt hiermee een rapportage rechtstreeks naar de auteurs om bijvoorbeeld een technische vraag te stellen.

WAARSCHUWING: wees er zeker van dat u een correct e-mail adres gebruikt, anders krijgt u geen antwoord van ons!
Als u een e-mail via deze menuoptie verstuurt, dan wordt alle benodigde informatie over uw hardware en software automatisch meegezonden. U hoeft hen in uw e-mail dus niet te herhalen.

Het is mogelijk, en wij raden dat juist aan, om een bestand in te sluiten dat illustratief is voor de vraag die u stelt.

Zoek met Kooplet
Met deze menuoptie zoekt u PDF-bestanden op het internet. U maakt daarbij gebruik van Kooplet.


Taal

Hier kunt u de taal van het programma instellen. In het onderliggende deel kunt u de taal van de gebruikersinterface kiezen. Op dit moment zijn Engels, Frans, Nederlands en Duits te kiezen.

Opmerking: op Mac OS X is de verandering van de taal tijdelijk. Hij wordt alleen vastgehouden gedurende het op dat moment geldende gebruik van het programma.
Als u de taal permanent wijzigen wilt, dan kunt u ofwel de Finder taal via het "Internationale" controle paneel wijzigen, of u selecteert het pictogram PDFtoMusic in de map 'Toepassingen'. In het laatste geval klikt u op "Command + I" om vervolgens de talen te deactiveren waarin u niet geïnteresseerd bent.

Bestellen...

U wordt verbonden met onze online winkel. Van hieruit kunt u onze producten bestellen.

Let op dat de weergavekwaliteit van PDFtoMusic en dat van alle geëxporteerde audiobestanden (WAV, AIFF, MP3) flink kan worden verbeterd als u de GOLD 2 sound base (of geluidsbibliotheek) gebruikt.


Voer mijn registratiecode in...

Deze menuoptie is alleen actief als uw programma nog niet geregistreerd is. Om hem te registreren, voer dan uw persoonlijke gegevens in en het persoonlijke registratienummer dat u, na het bestellen, heeft ontvangen. Deze handeling hoeft u slechts éénmaal uit te voeren.

Deregistreer het programma

Deze menuoptie is alleen actief als uw programma geregistreerd is. Hij wist de gegevens over de registratie. Dit kunt u doen als u bijvoorbeeld uw computer verkoopt, of als u een andere computer gebruikt dan uw eigen.

Opmerking: dit is belangrijk, want u bent persoonlijk verantwoordelijk voor het vertrouwelijk houden van de informatie over uw licentie.(c) Myriad 2007-2018 - Alle rechten voorbehouden