Vorige pagina    PDFtoMusic    Volgende pagina 
 

Inleiding
Hoe maak ik een PDF-bestand aan?
Menu's
Document
Algemene instellingen
Zoeken met Kooplet
Hulpmiddelen
Mixer
Virtueel klavier
Annotations
Wat is er nieuw?
Begrenzingen
FAQ
Appendices
Probleemrapportage
Softwarelicentie
Bestellen
Bedankt
Afdrukbare handleiding


Gewijzigde hoofdstukken:

 

Probleemrapportage


Als u tegen specifieke problemen aanloopt en u kunt hen niet zelf oplossen, of als u iets bijzonders nodig heeft dat niet door PDFtoMusic gedaan kan worden, neem dan contact met ons op. Wij doen ons best om u dan verder te helpen.

Voordat u dit doet:

Wees er zeker van dat u de meest recente versie van het programma gebruikt (zie onze website). Als dat niet het geval is, download dan de nieuwste versie en controleer of het probleem nog steeds aanwezig is.

Hoe neemt u contact met ons op?

    Twee mogelijkheden:

  • Stuur ons een e-mail. Gebruik het volgende adres:"pdftomusic@myriad-online.com". Beschrijf uw hardware- en softwareconfiguratie en vertel ons zo precies als mogelijk het probleem waar u tegenaan bent gelopen.

    U kunt ook een e-mail direct vanuit de applicatie sturen via het onderliggende "Internet" menu. Aarzel niet om een bestand mee te sturen. Maak het bestand zo klein als mogelijk en zorg ervoor dat het probleem hiermee ook door ons gezien kan worden.

  • Stuur ons een normaal postbericht. Richt dit aan Myriad, 26 rue Michel de Montaigne, F-31200 Toulouse, Frankrijk. Als u toegang heeft tot het internet, dan raden wij het gebruik van e-mail aan.


(c) Myriad 2007-2018 - Alle rechten voorbehouden