Vorige pagina    Harmony Assistant    Volgende pagina 
 

Inleiding
Producten
Wat is er nieuw ?
Handleiding
Notatie
Geluidsweergave
Apparaten/scripting
MIDI input
Internet
MyrScript
Virtual Singer
Myriad HQ
FAQ
Software licentie
Technische ondersteuning
Appendices
Afdrukbare handleiding


Gewijzigde hoofdstukken:
In het Engels:

 

Het internet


Vanuit het programma heeft u op vier manieren direct toegang tot het internet. U kunt:
  • verbinding maken met ons webadres;
  • verbinding maken met de Melody en Harmony Users Web board;
  • ons een e-mail zenden;
  • een programma update (of bijwerking) downloaden.
U vindt al deze toegangen in het "Internet" submenu van het systeem ("Apple" of Melody/Harmony op de Macintosh, "?" op Windows).

Verbinding maken met ons webadres

Uw standaard webbrowser zal opgestart worden en er zal een verbinding met  http://www.myriad-online.com/en/index.htm worden aangemaakt.

Verbinding maken met het Melody/Harmony Users Web board

Op deze webpagina kan iedereen een opmerking, een vraag en/of een antwoord plaatsen. Het adres is http://www.myriad-online.com/cgi-bin/bbs/YaBB.pl.
Op deze pagina vindt u alle berichten die gedurende de laatste paar maanden zijn geplaatst.

Bent u een geregistreerde gebruiker, maar bent u uw registratiecode kwijt?

Ga dan naar: http://www.myriad-online.com/fr/store/lostcode.htm

U krijgt uw code weer binnen enkele minuten terug.

De Democratic Workshop

De Democratic Workshop is een nieuwe en gemakkelijke manier om deel te nemen aan de doorontwikkeling van de programma's.
Wij denken dat onze producten in eerste instantie voor onze gebruikers zijn. Daarom is het een natuurlijk proces om hen deel te laten nemen aan de ontwikkeling daarvan. Zij kunnen hun meningen doorgeven of nieuwe functionaliteiten voorstellen.
Er is een lijst waarop de nieuwste, huidige en toekomstige verbeteringen van onze producten staan. U kunt over die onderwerpen uw mening geven. Als u stemt of een argumentatie voor een bepaald onderwerp geeft, dan be´nvloedt u de belangrijkheid van dat onderwerp. U versnelt hiermee de daadwerkelijke ontwikkelingen. U kunt ook een onderwerp inbrengen dat nog niet op de lijst staat.

Ga hiervoor naar http://www.myriad-online.com/en/community/workshoprules.htm.

Een e-mail aan ons sturen

U kunt ook direct vanuit het programma een e-mail aan ons sturen. Aan het mailbericht kunt u een bestand koppelen. Alle informatie over de configuratie van uw computer wordt dan automatisch ingevoegd. Wij kunnen u dan makkelijker helpen.
Als u geen antwoord binnen een week krijgt, controleer dan uw mailadres. Als dit niet juist is, dan hebben wij u niet kunnen bereiken.
Als u "Kopieer deze boodschap naar mijn mailbox" aanvinkt, dan wordt de boodschap ook naar uw eigen mailadres gestuurd. U heeft dan een kopie van het bericht ontvangen.

Internet update

  Als u deze menuoptie kiest, dan krijgt u toegang tot onze webserver. De data van de verschillende updates (bijwerkingen) van uw programma worden dan doorlopen. Als er een nieuwere bij blijkt te zitten, dan wordt aan u gevraagd of u het bijwerken wilt starten. Als u hiermee instemt, dan worden de updates automatisch gedownload en wordt uw programma bijgewerkt.
  Wij raden u aan om dit regelmatig te doen. Gemiddeld is er elke twee weken een programma update.


(c) Myriad - Alle rechten voorbehouden