Vorige pagina    Harmony Assistant    Volgende pagina 
 

Inleiding
Producten
Wat is er nieuw ?
Handleiding
Notatie
Geluidsweergave
Apparaten/scripting
Virtual Singer
Myriad HQ
FAQ
Inleiding
Algemene punten
Installeren op Windows
Installeren op Macintosh
Tips
Gebruikersinterface
Licenties
Bestellen en afleveren
Notatie
Afspelen/Rendering
Bestanden
Apparaten
MyrScript scripts
Hoe doe ik ?
Software licentie
Technische ondersteuning
Appendices
Afdrukbare handleiding


Gewijzigde hoofdstukken:
In het Engels:

 
melody

Installeren en verwijderen Windows
Hoe kan ik een nieuwere versie van het programma installeren, zonder mijn muziekbestanden of de uitgebreide geluidsdatabase te wissen?

Als u een installatieprogramma gebruikt om uw programma bij te werken, dan worden alleen de applicatie en de interne bestanden veranderd. Alle andere bestanden blijven behouden.
Als u een complete installatie van de nieuwe versie doet, installeer hem dan over de oude versie heen. Doe dit in dezelfde map, zonder de vorige versie te verwijderen.

Nadat ik een update heb gedaan, dan krijg ik een bericht waarin staat dat de "Taalkit niet werd gevonden". Het programma start dan niet. Waarom?
 
U bent vergeten om de taalbestanden mee te downloaden. Download alles opnieuw, maar kies dan "Include language files" en "English" in het pop-up menu.

Ik heb al een andere toepassing die de .MUS extensie gebruikt. Hoe voorkom ik een probleem bij het gebruik van de extensies?

Als u het programma installeert, kies dan een custom install. In het volgende paneel wijzigt u de extensies van de bestanden. Maak de selectie van ".MUS" ongedaan, en kies nu voor ".MYR".
Zodra de installatie volledig is, start dan het programma. Kies nu als taal "Nederlands". Kies nu "Configuratie>Globale instellingen". In de "Opslaan" tab kiest u nu "Gebruik standaard de .myr extensie in plaats van .mus".
Nadat u dit heeft gedaan, zal het programma altijd de ".MYR" extensie gebruiken.

Waar wordt de GOLD sound database ge´nstalleerd?

Draai het kleine programma "Myrpref.exe". Het staat in de installatie map van de applicatie. Een venster wordt geopend met de applicatie voorkeuren.
De GOLD sound database is ge´nstalleerd in de "Myriad\GMDigit" map.

Hoe verwijder ik de applicatie?

Kies "Uninstall" in de menugroep die aangemaakt werd voor de applicatie. Als u niet meer van plan bent om ÚÚn van de toepassingen later nog te gaan gebruiken, dan kunt u ook het SToccata lettertype van uw computer verwijderen.

Hoe verwijder ik de GOLD sound database?

U kunt de GOLD sound database verwijderen als u bijvoorbeeld uw computer verkoopt.
In de "Configuratie>Geluidsdatabase" kiest u eerst de GOLD sound database. In hetzelfde menu kiest u daarna "De´nstalleer de huidige geluidsbibliotheek". De GOLD sound database bestanden worden nu van uw harde schijf verwijderd.

Ik moet mijn harde schijf van mijn pc formatteren. Hoe kan ik de instellingen van Harmony of Melody back-uppen?

Draai het programma "myrpref.exe". Dit programma bevindt zich in de map waar Harmony of Melody is ge´nstalleerd (meestal "C:\Program Files\Harmony Assistant" (of Melody Assistant) of  "C:\Program Files (x86)\Harmony Assistant" (of Melody Assistant).
Er wordt een venster geopend. Kopieer alle bestanden uit deze map.
Formatteer uw schijf.
Installeer Harmony opnieuw en draai het programma "myrpref.exe", dat zich in de Harmony map bevindt.
Kopieer de back-up bestanden naar deze map.

Hoe gebruik ik Unicode tekens (tekens voor vreemde talen) op Windows 95, 98 en ME?

U moet de "Unicode" dynamische bibliotheek installeren. Deze werd door Microsoft ontwikkeld. Download hem hier en draai daarna dit installatieprogramma. Zodra aan u wordt gevraagd om de doelmap, dan kiest u de map waarin Harmony of Melodie in werd ge´nstalleerd (meestal in "C:\Program Files\"), gevolgd door de naam van het programma. Draai nu uw programma opnieuw.(c) Myriad - Alle rechten voorbehouden